Політех - страна чудес_)
|
|
rn-4ik | Дата: Пятница, 08.02.2008, 22:59 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Я нарешті поновився після академки.... Всьо, тре ходити тепер на пари, а то я бачу, шо Політех вже відвик від мене, зовсім собі припух...
|
|
| |
Zingara | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 04:01 | Сообщение # 2 |
Юніор
| ну-ну ти тільки з хлопцем тієї Олі не водися, ок? бо боюся, що на пари ви не попадете...
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 10:44 | Сообщение # 3 |
Admin
| Ой, да ладно... От як би я водився з Олею того хлопця, то я б точно на пари не попав
|
|
| |
3apa3a | Дата: Вторник, 26.02.2008, 16:21 | Сообщение # 4 |
Спорт. директор
| та ти щось взагалі на них не попадаєш, що з ними, що без них.
Не воспринимай жизнь так серьёзно - иначе не выживешь_! Жизнь коротка - нарушай правила - Прощай быстро - Целуй медленно - Люби искренно - Смейся неудержимо . И никогда не сожалей о том, что заставило тебя улыбнуться.
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Вторник, 26.02.2008, 20:15 | Сообщение # 5 |
Admin
| Quote (3apa3a) та ти щось взагалі на них не попадаєш, що з ними, що без них. admin ну, життя - воно таке.......
|
|
| |
Zingara | Дата: Среда, 27.02.2008, 20:13 | Сообщение # 6 |
Юніор
| Quote (3apa3a) та ти щось взагалі на них не попадаєш, що з ними, що без них. ню-ню, правду пише ж ПС. Оля тепер "майже" не з тим хлопцем тепер це в них лише формальності, а не стосунки.......
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Четверг, 28.02.2008, 02:40 | Сообщение # 7 |
Admin
| ну-ну, чесно кажучи мені ця Оля щось не дуже.... Симпатична мала, але не мій тип, .... нажаль
|
|
| |
NoMistakes | Дата: Пятница, 29.02.2008, 13:07 | Сообщение # 8 |
Півзахисник
| твої типи...повимирали років з тисячу назад...але залишились їх нащадки- кракаділи...
Я не такой дурак как ты выглядишь За то, что Вы больны -- увы! -- не мной, За то, что болен я -- увы! -- не Вами.
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Пятница, 29.02.2008, 21:31 | Сообщение # 9 |
Admin
| Quote (NoMistakes) твої типи...повимирали років з тисячу назад...але залишились їх нащадки- кракаділи... ти відки-то знаєш_??? я на ту тему з тобою вроді не говорив....
|
|
| |
NoMistakes | Дата: Суббота, 01.03.2008, 15:09 | Сообщение # 10 |
Півзахисник
| необовязково про щось говорити.......є речі , які дуже помітні...
Я не такой дурак как ты выглядишь За то, что Вы больны -- увы! -- не мной, За то, что болен я -- увы! -- не Вами.
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Воскресенье, 02.03.2008, 15:47 | Сообщение # 11 |
Admin
| Quote (rn-4ik) необовязково про щось говорити.......є речі , які дуже помітні... якто кажуть : "Не суй свой нос в чужое горе"
|
|
| |
rn-4ik | Дата: Пятница, 14.03.2008, 21:17 | Сообщение # 12 |
Admin
| Усьо побував я нарешті на парах...... Група нормальна, прєподи - які були такі й залишилися....
|
|
| |
3apa3a | Дата: Суббота, 15.03.2008, 03:42 | Сообщение # 13 |
Спорт. директор
| Quote (rn-4ik) якто кажуть : "Не суй свой нос в чужое горе" Кажуть "Не суй свой нос в чужой вопрос", мона ще добавити "дольше проживёш" Quote (NoMistakes) твої типи...повимирали років з тисячу назад...але залишились їх нащадки- кракаділи... Кому які..........тобі ж ніхто нічого не каже за твій теперішній тип, але можем і почати...................
Не воспринимай жизнь так серьёзно - иначе не выживешь_! Жизнь коротка - нарушай правила - Прощай быстро - Целуй медленно - Люби искренно - Смейся неудержимо . И никогда не сожалей о том, что заставило тебя улыбнуться.
|
|
| |